Takskottning

När snön kommer blir också efterfrågan på takskottning mycket stort, då bör man vara förberedd. Belastningen på själva byggnaden kommer att öka drastiskt. Snö ser inte viktmässigt mycket ut för världen, men i stora mängder väger det massvis. Detta kan innebära stora risker, både för taket och för omgivningen kring Er byggnad.

Umeå Takservice skottar stora som små tak och har, vid behov, en kapacitet på över 100 man vintertid. Vi erbjuder helhetslösningar med Skylift och bortforsling av snö, allt efter Era behov.

När Du bokar oss på Umeå Takservice ser vi till att utföra snabb, effektiv och professionell takskottning, så att Ni slipper oroa Er för Erat tak. Vi har även förmånliga avtal, så kontakta oss för mer information.

Sedan några år har Fastighetsägarna tillsammans med Plåtslageriernas Riksförbund slutit ett avtal för säker takskottning. Läs mer om detta på Fastighetsägarnas hemsida.

IHSSKrister IHSSLotta

Vi på Umeå Takservice är licensierade takskottare enligt Plåtslageriernas Riksförbund. Vi håller även utbildningar i säker takskottning. Efter avslutad utbildning och godkänt testresultat, erhåller varje deltagare ett certifikat.

Takskottning 1

Vi tar även på oss jouruppdrag, på bevakning av istappar och snöras.

Takskottning 2

Vi har Skylifts till uthyrning.

dino160xt
 - Producerad av M4C Solutions- © Umeå Takservice 2012